Tegnestuens stifter, Frank Nielsen, er født og opvokset i Kolding og uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Efter end uddannelse tilbragte han 18 måneder på en Færøsk tegnestue , efterfuldt af 27 år i London. Der arbejdede han i en årrække på forskellige engelske tegnestuer, inklusiv en periode som tegnestueleder på en daværende dansk tegnestue. Senere stiftede han sammen med en engelsk partner tegnestuen Timson Garah Nielsen Architects.  Tegnestuen udførte en bred vifte af projekter, hvor hovedvægten af opgaverne var   'high-end' boligprojekter for private boligejere, typisk om- og tilbygninger samt indretninger af selvsamme. Tegnestuen eksisterer idag under navnet TGN Architects og har indgået et associeret samarbejdspartnerskab med Xanadu Arkitekter. Siden etableringen af Xanadu Arkitekter i 2015 har tegnestuen hjulpet talrige boligejere og virksomheder med deres store og små projekter. 


         


MÅLSÆTNING OG VISIONER

Som arkitekter er vi bygherrens uafhængige tillidsmand og rådgiver. Vores forenemmeste og vigtigste opgave at at sætte os i dit sted, lytte til dine ønsker og sammen identificere dine behov idag og i fremtiden. Arkitekten er særlig uddannet til at varetage de menneskelige, de æstetiske og de funktionelle aspekter i planlægning og byggeri, sammen med de tekniske, de økonomiske og tidsmæssige forhold.

Vi tænker i de store linier, men med fokus på detaljen, således at æstestik, form og funktion gå op i en højere enhed. Vi tænker hele tiden de nye trends og tendenser ind i den virkelighed, du skal fungere i. Vi har et skarpt øje for at se, hvad der vil egne sig , og hvad der realistisk kan omsættes til virkelighed, så dit projekt reelt bliver som du gerne vil have det. 

ARKITEKTUR

DESIGN

INDRETNING

PLANLÆGNING